До фестивалю вже залишилось зовсім небагато часу, тому голова оргкомітету Антон Орєхов приділяв увагу кожній деталі.
Слухаєш про очікувані розваги та програму та сам собі заздриш) адже нам, первомайцям, і їхати нікуди не потрібно, що зануритись у два незабутні дні святкування.
А для того, щоб гості могли пофестивалити від душі, потрібно ще вирішити частину організаційних питань.
Сьогодні говорили про взаємодію з правоохоронними органами та медиками: чергування поліції, працівників МНС та бригади надання першої медичної допомоги.
Уточнювали програму в частині офіційного відкриття фестивалю, години для проведення майстер класів, графік роботи електростанції для енергозабезпечення освітлення території фортеці, торгівельних точок, фудкортів, підвіз води, санітарну обробку вбиралень та багато іншого.
Для учасників важливо все: коли можна завезти торгівельне обладнання і як воно буде охоронятись, і чи є намети та столи для майстрів (а їх уже 35!).
А для гостей – як будуть курсувати фестивальні автобуси, хто виступатиме, чим можна поласувати та розважитись.
Для спонсорів – скільки готувати подарунків та призів для конкурсів та вікторин.
І на всі питання вже потрібно відповісти.
Допомагати організаторам будуть волонтери. Вже маємо 43 заявки від потенційних помічників та помічниць.
І звичайно, очікувана подія, про яку розповів Олександр Ясинський – це нові рекорди та нові смаки. Гості будуть куштувати на фестивалі органічну кашу на кокосовому молоці. Ммм… Мабудь, дуже смачно. Чекати вже недовго. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити феєричне свято прямо у себе під носом!