Голова оргкомітету Антон Орєхов представив карту фестивалю з розміщенням різних локацій.
Спочатку говорили про безпечність проведення фестивалю в частині дотримання правил сангігієни. Обговорювали і розміщення сміттєвих контейнерів, кількість туалетів, безпечність харчових продуктів та дотримання температурних норм їх зберігання.
Сьогоднішня частина організаційних питань стосувалась і розміщення торгових точок, запрошення майстрів, оформлення локацій.
Олександр Ясинський повідомив, що на цьогорічному фестивалі буде приготована органічна кукурудзяна каша з молоком. Готуватиметься вона в казані рекордсмені, а пригощатимуть цією стравою всіх бажаючих безкоштовно.
Обговорювали на засіданні і фестивальний мерч. Планується, що сувенірна продукція буде обов’язково представлена на фестивалі.
Також члени робочої групи поцікавились, хто з майстрів хендмейда приїде на фестиваль та які майстер-класи вони проведуть, а також як представлені богатирські ігри, козацькі розваги та анімація для дітей.
Попереду ще багато цікавого, тому чекаємо на новини!