Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Первомайської міської ради Харківської області;
64102, Україна, Харківська область, Лозівський р-н, місто Первомайський, мікрорайон 4, будинок 15 а;
код ЄДРПОУ 23148372;
Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): м’ясо та печінка в асортименті, Код ДК 021:2015 - 15110000-2 М’ясо.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2024-01-16-013853-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 320 500,00 грн. з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.
Розмір бюджетного призначення: 320 500,00 грн. з ПДВ (триста двадцять тисяч п’ятсот гривень 00 копійок)
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2024 р.
Четвертина задня куряча – четвертина задня вагою не менш 0,500 кг., свіжа 100 %, зовнішній вигляд добре знекровлені з чистою поверхнею, без згустків крові, поверхня суха, не завітрена, оперення повністю видалено, запах властивий доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів, колір підшкірного та внутрішнього жиру – блідо-жовтий або жовтий, колір м’язової тканини від блідо-рожевого до рожевого, без шкідливих домішок. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Відповідає ДСТУ 3143:2013. Термін придатності не повинен бути меншим 90% від загального терміну придатності. Маркування: наклеєні паперові етикетки де вказані: кількість товару, дата виробництва, кінцевий термін придатності, номер ДСТУ, та інше, без льоду та снігу, реєстраційний номер бойні чи переробного підприємства. Упаковка - у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені Міністерством охорони здоров`я України для контакту з харчовими продуктами. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. За термічним станом - охолоджена.
Печінка куряча – зовнішня поверхня ціла без розривів та сторонніх вкраплень, запах та колір властивий якісній печінці. Печінка повинна бути цілими шматками, без кровоносних судин і лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, без сторонніх запахів. Печінка повинна бути розфасована та упакована таким способом, який дозволяє забезпечити збереження її споживчих властивостей і безпечність під час зберігання та транспортування. Товар повинен бути вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Маркування: наклеєні паперові етикетки де вказані: кількість товару, дата виробництва, кінцевий термін придатності, номер ДСТУ, та інше, без льоду та снігу. Упаковка - у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені Міністерством охорони здоров`я України для контакту з харчовими продуктами. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Термін придатності не повинен бути меншим 90% від загального терміну придатності. За термічним станом заморожена.
Печінка свиняча – свіжа 100 %, вищого ґатунку вітчизняного виробника. Зовнішній вигляд печінки: притаманний даному виду сировини, коричневого, буро-коричневого або буро-червоного кольору, чиста, звільнена від зовнішніх кровоносних судин, лімфатичних вузлів, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін. Поверхня повинна бути гладкою і чистою, пружною на дотик. Смак і запах – властивий доброякісній печінці, без сторонніх присмаків і запахів. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Має бути охолодженою, упакованою в картонну чи поліетиленову упаковку, вітчизняного виробництва. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Маркування: наклеєні паперові етикетки, де вказані: кількість товару, дата виробництва, кінцевий термін придатності, номер ДСТУ, та інше, без льоду та снігу. Упаковка - у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені Міністерством охорони здоров`я України для контакту з харчовими продуктами. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. За термічним станом - охолоджена.
М’ясо свинини – стегнова частина (задній окіст), свіже 100%, без кістки, свіже, чисте, без згустків крові, синців чи пошкоджень тканини. Без стороннього запаху. Колір від світло-рожевого до червоного та запах характерні для доброякісного м‘яса. М’якоть у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. М'ясо по якості і безпечності повинне відповідати встановленим державним стандартам ДСТУ або ТУ. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. Без ГМО. Пакування здійснюють способом, який гарантує зберігання продукту відповідно стандарту. Маркування Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». За термічним станом - охолоджене.